torsdag 10 mars 2011

Japanska varuautomater för att få EV laddare kommer släcka både törst och räckvidd ångest

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/japanese-vending-machines-to-get-ev-chargers-will-quench-both-t/:
Japanska varuautomater för att få EV laddare kommer släcka både törst och räckvidd ångest
Vart du än går i Japan finns automater . Oavsett om du är i ett buddhistiskt kloster eller en botanisk trädgård som du aldrig långt till en kall flaska Pocari svett eller Gokuri Apple. Snart japanska förare kommer aldrig vara långt från en plats att ladda sina EV heller. Forking Company, som övervakar 1.200 tusen varuautomater i hela Japan, kommer att börja arbeta med Panasonic för att distribuera laddare för elbilar tillsammans med dessa maskiner. Det är en potentiellt perfekt lösning, eftersom dessa stationer som redan har makt och ofta anslutningsmöjligheter. Under de kommande 12 månaderna med planen är att driftsätta 10.000 sådana laddare - och förmodligen lika många hotfulla söker affischer av Tommy Lee Jones Hawking hans speciella blandning av kaffe.

Fortsätt läsa japanska automater för att få EV laddare kommer släcka både törst och räckvidd ångest

Japanska varuautomater för att få EV laddare kommer släcka både törst och utbud ångest publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 9 mar 2011 19:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PhysOrg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar