torsdag 10 mars 2011

Microsofts forskare visa upp intuitiv penna, vet inte hur man håller en penna (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/microsoft-researchers-show-off-intuitive-stylus-dont-know-how/:
Vid denna veckas Microsoft PR-bonanza, annars känd som TechFest 2011, forskarteam debuterade ett ganska sjaskigt ser kapacitiv pennan som växlar mellan funktioner baserade på ditt grepp - en intressant tillskott till en ganska stagnerande marknad , visst, men det finns fortfarande en några veck utarbetas. Den multifunktionsverktyg enlists kapacitiv multi-touch och sensorer orientering för att svara på hur du håller sak, så att du kan utföra ett antal olika uppgifter med en enkel omplacering. En demo video av pennan på jobbet visar en okroppslig hand växla mellan en penna, en airbrush, en kompass, och även en virtuell flöjt med lätthet, men medan projektet betonar "naturlighet" av de erfarenheter, vi är ganska säkra på ingen skisser som riktigt så. Kolla in videon efter pausen för att se vad vi menar.

Fortsätt läsa Microsofts forskare visa upp intuitiv penna, vet inte hur man håller en penna (video)

Microsofts forskare visa upp intuitiv penna, vet inte hur man håller en penna (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 09:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Att vara Manan | källa Microsoft Research | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar