torsdag 10 mars 2011

LookTel's Money Reader IOS app hjälper synskadade räkna pengar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/looktels-money-reader-ios-app-helps-the-visually-impaired-count/:
Vi kan inte använda kontanter så ofta som vi en gång gjorde, men det finns fortfarande tillfällen när det är praktiskt eller nödvändigt, och som kan innebära vissa problem för synskadade. De har nu en annan möjlig lösning artighet av LookTel dock, som just har släppt sin nya Pengar Reader app för IOS-enheter. Med hjälp av en "och egenutvecklad teknologi objekt erkännande," det ska kunna känna igen papper räkningar (från $ 1 till $ 100) omedelbart, och helt enkelt talar värdet högt. Vad är mer imponerande är dock att du inte behöver hålla räkningen stadigt framför kameran, eller ens ha det hela i ramen - med bara bläddrar igenom en bunt kommer att fungera. Se själv i videon efter pausen, och slå upp i App Store för att ta tag i den nu för $ 1.99.

Fortsätt läsa LookTel's Money Reader IOS app hjälper synskadade räkna pengar

LookTel's Money Reader IOS app hjälper synskadade räkna pengar som ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 mars 2011 19:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LookTel , iTunes Förhandsgranska | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar