torsdag 10 mars 2011

Nintendo kan fjärravläsas tegel din 3DS efter flash-kort används?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/nintendo-can-remotely-brick-your-3ds-after-flash-card-use/:
Dåliga nyheter för dem som planerar att använda en flash-kort med sina 3DS - om Nintendo upptäcker att du har varit badda med en, företag kan det skicka en firmware uppdatering som eventuellt skulle kunna tegel ditt system. Enligt GoNintendo, alltid Enterking postat japanska ett varningsmeddelande på deras webbplats, vilket tyder på att ditt system kan vara unbootable efter en programuppdatering om Nintendo upptäcker du har använt en R4. Enterking inte köpa begagnade 3DSs som har en historia av att använda en olaglig patron - ett öppet visade att den inte är tar inga chanser här. Vi kan inte veta säkert om Nintendo kommer att dela ut sagt uppdatera eller hur Enterking kan berätta - dock gjorde Nintendo utfärda detta uttalande till Eurogamer som svar på deras historia på ämnet:
"Vi vill inte diskutera detaljer produktsäkerhet (av uppenbara skäl), inte heller kan vi diskutera detaljerna i motåtgärder finns i Nintendo 3DS systemet. Nintendo 3DS har den mest aktuella tekniken. Säkerheten har utformats för att skydda både kreativa verk i programmet och för att skydda Nintendo 3DS hårdvara själva systemet.
Nintendo, som de flesta företag tar en påtaglig ställning mot piratkopiering . Vi rekommenderar att de som har turen att äga en 3DS hålla sig borta från flash-kort helt och hållet, "orsak trots allt, de är fortfarande olagligt.

Nintendo kan fjärravläsas tegel din 3DS efter flash-kort används? ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 04:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Eurogamer | källa GoNintendo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar