torsdag 10 mars 2011

UCSF s robot apotek distribuerar automatiskt medicinering, granskar den mänskliga faktorn (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/10/ucsfs-robotic-pharmacy-automatically-distributes-medication-sc/:


Robotar är sakta ta över världen , eller hur? Tja, är deras senaste erövring apoteket. Den UCSF Medical Center har genomfört tre robotar piller-automater som hanterar och förbereder medicinering som är farliga för det gemensamma mänskliga. Processen fungerar enligt följande: läkare skriver ett recept, kontorist skickar sjukhuset den till apoteket, träder farmaceut glida in i datorn, plockar roboten upp den och gör det smutsiga arbetet. Den automatiserade Maskinen tar tag i rätt dos, paketera och smetar med en etikett med instruktioner och patient info. Snarare än fruktar för sina jobb (eller bor), folk i UCSF på är entusiastiska över denna robot-övertagandet "orsak det ökar den tid vårdare spenderar med patienter samtidigt som farmaceuter att arbeta mer effektivt med läkare för att avgöra vad medicin för att försörjning. Det mest imponerande sak, tycker vi, är att våra robot kompisar har inte haft ett enda misstag eftersom förbereda 350.000 doser av medicin. Ta det , meatbags!

UCSF s robot apotek distribuerar automatiskt medicinering, granskar den mänskliga faktorn (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Mar 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink iMedical Apps | källa UCSF | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar