torsdag 10 mars 2011

Samsung försöker sin hand på tjuvjakt missnöjda Symbian enh för Bada

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/samsung-tries-its-hand-at-poaching-disgruntled-symbian-devs-for/:
Vi kan inte låta bli att känna som om detta är ett sjunkande skepp kommer till hjälp för en annan, men för vad det är värt, Samsung har tydligen börjat skicka e-post Symbian -utvecklare i Indien med ett mycket enkelt budskap: "om du är missnöjd om vad som händer igen, ge Bada ett skott. " Sammy, naturligtvis med hänvisning till Nokias beslut att sakta avveckla Symbian under loppet av cirka 150 miljoner sändas extra handenheter - inte en liten mängd, beviljas, men plattformen fortfarande har en slutgiltig utgången tidslinje fäst vid den nu som otvivelaktigt händer till sura devs som vill ha en mobil plattform som de vet kommer att finnas kvar lång tid. Även Bada inte har den globala dragning att Symbian har, det är definitivt inriktad på målet några av de low-end segment Symbian började pistol för under de senaste två åren ... så vi antar att vi se några synergieffekter. Men om det vore vår tekniska dollar, skulle vi vara hårt pressade att inte rikta en plattform med lite mer med flera tillverkare support och global räckvidd - Android, till exempel. Kan inte skylla på Samsung för att försöka!

[Tack, Peter]

Samsung försöker sin hand på tjuvjakt missnöjda Symbian-enh för Bada ursprungligen visades på Engadget , ons, mars 9, 2011 22:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Unwired View | källa Samsung Hub | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar