tisdag 8 mars 2011

Chrome får en prestandaökning, förenklat inställningar gränssnitt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
Det var bara en månad sedan att Google tog Chrome upp till version 9 med olika prestanda uppgraderingar och andra förbättringar, men det är redan nu tillbaka med version 10, som är frisk ur beta idag. Som skryter ännu mer uppgraderingar i hastighet - innehålla en 66% förbättring av JavaScript-prestanda på V8 benchmarktester - tillsammans med en helt omarbetad inställningar gränssnitt som ersätter den vanliga fönster med en flik i webbläsaren. Du kan också nu synkronisera dina sparade lösenord mellan olika datorer, och Google har utökat sin sandbox-teknik för att den integrerade Flash-spelare i Chrome, som lovar att bättre skydda sig mot skadliga webbplatser. Som vanligt har Google också förklarat alla förbättringar i vissa praktiska videos - kolla de ut efter rasten.

Fortsätt läsa Chrome får en prestandaökning, förenklat inställningar gränssnitt

Chrome får en prestandaökning, förenklat gränssnitt inställningar publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 Mar 2011 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Chrome Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar