tisdag 8 mars 2011

Sonys genomskinliga Alpha DSLR får hands-on behandling, troligen inte kommer att få en startdatum

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/sonys-see-through-alpha-dslr-gets-the-hands-on-treatment-proba/:
Vi har retas du med bilder av denna se-igenom skönhet eftersom Sony planer att bringa sin genomskinliga spegeln på A77. Tyvärr har vi fortfarande ännu inte få våra smutsiga tassar på sin hårt skal, men vi är glada att leva ställföreträdande genom Pocket-lint är hands-on av Sonys tydliga arbetsföra Alpha kamera. Enligt sin post, koncept DSLR är baserad på en hittills oidentifierade mid-range kamera som svartabörshajar en Exmor APS HD CMOS-sensor och "snabb kontinuerlig autofokus." Kameran är tänkt för en sen 2011 release, men chansen att det kommer inte komma med den söta genomskinlig kropp. Så suga upp det medan du kan, eftersom detta kan vara den sista du ser av kristallina hölje - hit källan länk för ännu mer ögongodis.

Sonys genomskinliga Alpha DSLR får hands-on behandling, troligen inte kommer att få en lanseringsdatum ursprungligen visades på Engadget tor, 8 mars 2011 03:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar