tisdag 8 mars 2011

Microsoft går på en hyra Spree för nya Xbox hårdvara devs, personal upp för nästa konsol push?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/microsoft-goes-on-a-hiring-spree-for-new-xbox-hardware-devs-sta/:
Innan du går hoppade av några slutsatser, kom ihåg att Microsoft planerar på att hålla Xbox 360 på tills åtminstone 2015 så vi är inte riktigt talar förestående förändringarna här. Icke desto mindre har mjukvarujättens listade en mängd nya arbetstillfällen, med de mest intressanta vara på sin Mountain View forskning campus, där ett team som ansvarar för "att definiera och förverkliga nästa generations konsol arkitekturer" är ute efter färskt blod. En grafikhårdvara arkitekt försökt se till att nästa Xbox slår en optimal balans mellan awesome och prisvärda, medan en konstruktionsverifiering ingenjör och några andra kommer att anställas för att testa och bidra till att utveckla prototyper. Denna stärka siffror tyder på Microsoft börjar ramp upp forskning och utveckling av sin nästa generations hemunderhållning grundbult, och medan ingenting är sannolikt kommer att dyka från dem Mountain View Labs på kort sikt, enbart ljudet av klingande verktyg och surrande elektroner är att få oss glada redan.

Microsoft går på en hyra Spree för nya Xbox hårdvara devs, personal upp för nästa konsol push? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Mar 2011 04:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Beyond3D Forum | källa LinkedIn (1) , (2) , (3) , (4) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar