tisdag 8 mars 2011

Ciscos Umi och TelePresence videosamtal system: nu med arbete hemma och hemma på jobbet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/ciscos-umi-and-telepresence-video-calling-systems-now-with-wor/:
Det var bara en tidsfråga innan Ciscos Umi och TelePresence tjänster träffades för några HD-video kräver samverkan, och företaget har äntligen gjort det möjligt "fullständig interoperabilitet" mellan de två. Inte bara det, men det nätverk jätten är också rulla ut en gratis HD ringer klient som heter Umi Anslut till PC och Mac (tror SkypeHD ) och en ny Umi 720 som fungerar med långsammare bredband. De 720 kommer att kosta $ 399 på sin marknad ankomsten i somras, medan det redan finns Umi 1080 får en välbehövlig-men-still-underwhelming hundra drop dollar priset till $ 499. Serviceavgifter har också sjunkit från $ 275 till $ 99 per år och från $ 24,95 till $ 9,95 per månad för dem som är engagemang är obenägna att ta. Kanske nu kan du övertyga bossman (eller bosslady, så att säga) att äntligen låta dig arbeta hemifrån - men byxor utan anställning kommer otvivelaktigt att förbli avstängd, eller kanske strax under, bordet. PR's efter rasten.

[Tack, Adam]

Fortsätt läsa Ciscos Umi och TelePresence videosamtal system: nu med arbete hemma och hemma på jobbet

Ciscos Umi och TelePresence videosamtal system: nu med arbete hemma och hemma på jobbet som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mar 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo Finance | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar