tisdag 8 mars 2011

Snak komma Tangentbordet har egna snabbtangenter för alla dina trolling, peta, och cyber-stalkning behov

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/snak-facebook-keyboard-features-custom-hotkeys-for-all-your-trol/:
Ibland måste man hålla tweaking ett koncept tills du har en vinnare. Tror du verkligen att Robert Amato, VD och grundare av sociala Tangentbord, avslutas när hans hängivna Classmates.com tangentbord floppat? Nej, han gick på att åter justera design för OK Cupid och även MySpace med träffande titeln sociala Tangentbord Tillämpat på Nätverk och kaggar (Skank) innan kläckning hans senaste plan, det sociala nätverket Access Keyboard - eller Snak huvudsak en Multimedia Keyboard från Dynex med anpassade drivrutiner och dekaler, detta bad boy har nitton komma -vänlig snabbtangenter som tar dig till inkorgen, evenemang, foton och mer med blotta en knapptryckning. Och när du loggar ut? Den snabbtangenter blir handikappad, så ingen kan uppsåtligt (eller dråpligt) uppdatera din profil bakom ryggen. Denna enhet är kompatibel med XP, Vista och Windows 7. Yours nu för $ 30! Och ja, var vi ljuger om OK Cupid, Classmates.com och MySpace tangentbord - även om vi liksom önskar att vi inte var. Hit källan länken för att komma igång.

Snak komma Tangentbordet har egna snabbtangenter för alla dina trolling, peta, och cyber-stalkning behov ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mars 2011 18:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Social Tangentbord | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar