tisdag 8 mars 2011

JBL's On Air Trådlös Airplay högtalardockan blir officiell, tillgänglig att köpa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/jbls-on-air-wireless-airplay-speaker-dock-gets-official-unavai/:
När vi först kikade denna Airplay aktiverat högtalardockan, vi visserligen var spännande att se hur det skulle bli efter det gjorde rundor genom FCC.- JBL slängde bara upp startsidan för On Air trådlösa högtalare och vi har måste säga - - Det ser ut att vara en lovande medel för direktuppspelning av sylt. Systemet ansluts trådlöst till din Airplay-aktiverade Mac och IOS-enhet på 4,2 eller senare och förpackningar en skärm som kommer att visa spåret info om den låt du gillar det till. Vad mer, den rundade grillen sport dubbla alarm, FM-radio och en USB-port för framtida uppdateringar. Som ni kanske har anat vid det här laget, är dockan ännu inte tillgängliga för köp och det finns inga ord om pris. Om du är intresserad, kan du vara säker att träffa källan länken, registrera dig för mer info och gör dig redo att headbangar i vår.

JBL's On Air Trådlös Airplay högtalardockan blir officiellt, inte tillgänglig att köpa ursprungligen visades på Engadget tor, 8 mars 2011 07:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa JBL | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar