tisdag 8 mars 2011

Nao robot får en ny laddstationen, Kinect / Wiimote kontrollerna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/nao-robot-gets-a-new-charging-station-kinect-wiimote-controls/:
Robotar som kan hitta en laddare och anslut sig i inte kan vara att unikt längre, men de flesta av dessa laddare tenderar att lämna roboten med lite att göra samtidigt som det återställer dess batterier. Inte så med denna nya laddare som utvecklats av Aldebaran Robotics för Nao robot, som i princip består av en infällbar förlängningssladd som lämnar roboten fritt att fortsätta interagera med sin ägare, eller bara sitta ner och koppla av i förekommande fall vara. Vad mer, medan det kommer från Aldebaran själv, är vi också nu börjar se några resultat av företagets nya utvecklare program , och det bör inte komma så mycket av en överraskning att en av de första Standout projekt innebär Wiimote och Kinect kontroller. Chef på tidigare pausen för att se både den och nya laddstationen på video.

Fortsätt läsa Nao robot får en ny laddstationen, Kinect / Wiimote kontrollerna

Nao robot får en ny laddstationen, Kinect / Wiimote kontrollerna publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, mars 7, 2011 20:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Robot Dreams (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar