tisdag 8 mars 2011

Kinect hacka vänder Arduino-kontrollerade delta robot i aggressiv klo kran (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/kinect-hack-turns-arduino-controlled-delta-robot-into-aggressive/:
Candy kran, Teddy Picker, klo maskin, oavsett om man kallar det, var det här arkad stöttepelare beröva barn deras gyllene polletter länge innan vi gled in i vår första paret Hammer byxor, men trots förändringen av den plysch erbjudanden inom, kranen spelets förblev i stort sett samma. Nu har en grupp studenter vid Bartlett School of Architecture har producerat en Kinect hacka som kan förändra ditt sätt att släppa det klo. Den ganska temperamentsfull delta robot vänder den ständigt hacka perifer i kombination med Processing och Arduino att efterlikna rörelserna hos en användares arm. Som du kan tala med videon nedan, har deltat inte riktigt kommit underfund med nyanser i människors gester, men robotens skapare säger att de tänker genomföra "flera autonoma beteenden" när alla The Kinks är utformade. Ärligt talat, vi betalar vår vikt i symboler för att se kranen spelet bita tillbaka på en intet ont anande SNORVALP . Video efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect hacka vänder Arduino-kontrollerade delta robot i aggressiv klo kran (video)

Kinect hacka vänder Arduino-kontrollerade delta robot i aggressiv klo kran (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mars 2011 23:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gör | källa Enrique Ramos | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar