onsdag 16 mars 2011

Hylas 1 fullbordar testning, Europas första bredband via satellit för att börja visa kunder nästa vecka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/hylas-1-completes-testing-phase-europes-first-broadband-satell/:
Det har inte precis varit så länge sedan Avanti Communications Hylas en satellit blästrat av i slutet av november, men det är nu nästan klar att börja sprida några trådlöst bredband i 16 länder i Europa. Avanti just meddelat idag att satelliten är i omloppsbana testfasen har varit en "fullständig framgång", och att det kommer att gå i drift någon gång nästa vecka med ett inledande test grupp av kunder, innan en bredare övergång den 4 april. Alla sa, över 60 operatörer har undertecknat erbjuda tjänsten bredbandskommunikation via satellit till kunder, som lovar att erbjuda anslutningar på upp till 10Mbps till folk även i de flesta landsbygdsområden. Det är också bara början - Avanti planer på att lansera Hylas 2 någon gång under andra kvartalet 2012, vilket kommer att utvidga sin täckning av Afrika och Mellanöstern.

[Tack, Brett]

Fortsätt läsa Hylas 1 fullbordar provning, första bredband via satellit till Europa börja servera kunderna nästa vecka

Hylas 1 fullbordar testning, Europas första bredband via satellit för att börja visa kunder nästa vecka ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 18:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Stockopedia Nyheter | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar