onsdag 16 mars 2011

Piratkopiering är ett problem av "global prissättning," inte verkställigheten, hävdar ny rapport

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/piracy-is-a-problem-of-global-pricing-not-enforcement-claims/:
Den smarta cookies på samhällsvetenskapliga forskningsrådet har ägnat tre år forska media och piratkopiering i så kallade tillväxtekonomier - länder som Brasilien, Ryssland, Indien och Mexiko - som har den senaste veckan resulterade i en omfattande rapport syftar till att inrätta trenderna och orsakerna till obehörig konsumtion av immateriella rättigheter. Det huvudsakliga temat i rapporten är att allt strängare tillämpning av immateriella rättigheter har visat ineffektiva i kampen mot den växande strömmen av innehåll piratkopiering, och det är istället ett problem av "global prissättning" som måste åtgärdas först. Innehållet distributörer främsta önskemål påstås vara att skydda befintliga prisstrukturer i honeypot nationer i Västeuropa och Nordamerika, vilket har resulterat i priser i lokaler som Östeuropa och Sydamerika konstgjort förhållande till köpkraft av befolkningen . Därför trängs ut för att köpa medier den rättsliga vägen, har konsumenterna funnit sig dras till, ERM, gråare delen av marknaden att satt sin underhållning. Det finns mycket mer till denna rapport, inklusive ett förslag till lösning för att fastställa dessa trasiga ekonomi, men du måste kolla in länkarna nedan för full scoop.

Piratkopiering är ett problem av "global prissättning," inte verkställigheten, hävdar ny rapport som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 19:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ars Technica | källa Samhällsvetenskapliga forskningsrådet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar