onsdag 16 mars 2011

Staples skiffer av skiffer läcker ut, bekräftar Samsung 8,9-tummare och HP Opal?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/staples-slate-of-slates-leaks-out-corrobrates-samsungs-8-9-in/:
I över en månad, har vi hållit fast ett dokument - påstås en Staples tablett guide - som blivit en allt större fel som dagarna flyger förbi. Tablet release datum var för tidigt, och priserna var alldeles för hög, vilket fick oss att tro att det var antingen en förfalskning eller i högsta grad inaktuella. (Nyfiken? Se vår kopia efter pausen.) Denna vecka, dock-Life publicerade Droid en mycket större risk att titta kopia av samma sak, vilket verkar vara både ganska nyligen och ganska intressant. Du ser till att Samsungs 8,9-tums Galaxy Tab gör en cameo, liksom den 7-tums HP Opal vi berättade om i början av året, och både BlackBerry playbook och Dells Streak 7 framträdanden anpassa senaste ryktena vi har sett. Den enda extremvärde ett April release datum för Motorola Xoom WiFi, som annonser PEG för 27 mars . Resten är praktiskt taget en som är vem av kommande tabletter, så vi ska bespara er den fullständiga churn av ryktesspridning. Om du vill veta vad vi vet om mycket, bara hänvisa till vår täckning nedan.

Läs - HTC Flyer
Läs - Dell Streak 10
Läs - Acer Iconia Tab
Läs - Toshibas namnlösa Tegra 2 / Honeycomb tablett
Läs - HP styrplattan

[Tack, Billy F.]

Fortsätt läsa Staples skiffer av skiffer läcker ut, bekräftar Samsung 8,9-tummare och HP Opal?

Staples skiffer av skiffer läcker ut, bekräftar Samsung 8,9-tummare och HP Opal? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 20:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid-Life | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar