onsdag 16 mars 2011

LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Har du någonsin velat berätta dina nära och kära hur tacksam (eller otacksam) så är du för din matsäck, men inte angelägna om en tafatt ansikte mot ansikte dialog om det? Tja, nu kan du! En forskargrupp vid Ochanomizu universitet, hackad Japan upp en tönt matlåda - som består av en Creative webbkamera och en Viliv S5 MID - bara för detta ändamål. Tanken är att när den öppnas, kommer webbkameran börja spela rutan förbereds hemma, och när den har öppnat igen på jobbet, det startar automatiskt uppspelning av preparatet filmen samtidigt inspelning fiket mumsar bort. Självklart kan du slänga i den tillfälliga "Oishii" och "arigato" medan du ändå håller på. Låter som den perfekta presenten för brudpar, om du frågar oss. Video efter rasten.

Fortsätt läsa LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer

LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo , DigInfo | källa LunchCommunicator | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar