onsdag 16 mars 2011

TomTom ställer sin HD Trafikservicedata i en webbläsare, kan alla använda det gratis

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/tomtom-puts-its-hd-traffic-service-data-in-a-browser-lets-every/:
TomTom ställer sin HD Trafikservicedata i en webbläsare, kan alla använda det gratis
Vi har tappat bort mig och hittade vägen hem igen artighet av många ett navigationssystem under åren, men om det någonsin vi kämpar inte bara förvirrande vägar men också oförutsägbar trafikmönster det är TomTom vi vill på vår sida. Den HD Traffic service som företaget erbjuder är alltid spot-on, och nu kan du få tillgång att ständigt uppdaterad och egentligen ganska detaljerade uppgifter från din webbläsare. Men det finns en hake: just nu är det bara tillgänglig i Europa och Sydafrika. Dessutom är gränssnittet lite otymplig. Åh, och presentationen är inte alls lika fin som på företagets mobila apps. Men det är allt gratis, och så att du verkligen inte kan klaga för mycket om något av detta. Fullständig information i PR nedan.

Fortsätt läsa TomTom sätter sin HD Trafikservicedata i en webbläsare, kan alla använda det gratis

TomTom ställer sin HD Trafikservicedata i en webbläsare, kan alla använda det gratis ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 12:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TomTom | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar