onsdag 16 mars 2011

Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
Det är kommande lite sent i spelet eftersom många av dessa modeller har redan börjat shipping , men Samsung har finally funnit det lämpligt att avslöja prices and ungefärliga datum leverans för sin 2011 HDTV (både LCD och plasma), Blu-ray-spelare och hemmabio i en låda system. Det finns inga överraskningar så långt som funktioner från vad vi såg på CES, både plasma och LCD linjer HDTV har ny slimmad bezeled modeller, med nya LED-belysning tech för LCD-skärmar och "Real Black" skivor för plasmor som vuxit en tum i storlek detta år. Samtidigt har Blu-ray-spelare har fått förutsägbart smalare och snabbare, starta upp på bara tre sekunder. 3D och Smart TV-funktioner är standard på de flesta av de nya produkterna här gången, kolla efter pausen för mer information om vad som är nytt och hur mycket de kommer att kosta att börja.

Fortsätt läsa Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB

Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung (Plasma) , LCD , Blu-ray , HTIB | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar