onsdag 16 mars 2011

Sprint "Project Leapfrog" rykten hävdar LTE-nät uppgradering är på gång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:
Om vi hade en krona för varje gång Sprint VD Dan Hesse (eller spektrum partner Clearwire) har talat om en möjlig övergång till LTE , skulle vi ha ... Tja, åtminstone flera Dimes. En ny rykte som är poppade upp från ett par källor i dag - konsultföretaget Gerson Lehrman Group och GizmoFusion - hävdar att LTE flytta är nu en färdig uppgörelse med Sprint teckna avtal med infrastruktur leveranser Ericsson, Alcatel-Lucent, och Samsung att rulla ut service under loppet av de kommande två till tre åren som det decommissions iDEN på 800MHz spektrum. Som sagt, CDMA handlar inte om att gå bort: företaget redan har åtagit sig att uppgradera sin CDMA fotavtryck med 1X Avancerat under de kommande åren också. GLG hävdar att Sprint händer Lone Ranger om detta - det kommer att titta partner med andra företag som Clearwire eller T-Mobile där det är vettigt, men beslutet att flytta till LTE hittills har varit rent intern.

I en liknande anteckning, är GizmoFusion hävdar att Sprint kommer att börja levereras med WiFi-bara BlackBerry playbook mellan slutet av mars och mitten av april inför WiMAX version senare i år, tillsammans med touchscreen / QWERTY hybrid och full-touch BlackBerry telefoner - både som vi har sett ryktas nyligen . LTE-kompatibel hårdvara, håller på att anta allt detta legitima, är förmodligen ett sätt av än.

[Tack, Stoopered]

Sprint "Project Leapfrog" rykten hävdar LTE-nät uppgraderingen pågår ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GLG Nyheter , GizmoFusion | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar