onsdag 16 mars 2011

Netflix ryktas att spendera $ 100 miljoner euro eller mer bjuda över kabelnät för en ny TV-show

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/netflix-rumored-to-spend-100-million-or-more-outbidding-cable-n/:
Medan Netflix VD Reed Hastings har föreslagit att bolaget skulle undvika att hamna i innehållet verksamheten, Hollywood rapporter Tidsfrist det överbjuden kabelkanaler som HBO och AMC för en ny David Fincher drama Kevin Spacey som heter House of Cards. Inlägget fortsätter med att föreslå att affären fortfarande är under förhandling men Netflix kommer att vara på kroken för två säsongen som kan kosta mer än $ 100 miljoner. Just nu Netflix är i jämnhöjd med kontanter av sina 20 miljoner starka kundbas, men hittills har fokuserat på att förbättra det är $ 8 / månad streaming paket genom att spendera på kvantitet, inte nödvändigtvis kvalitet nytt innehåll även efter behandlar Relativitetsteori Media och Epix . En affär som denna förändrar saker helt och placerar den direkt i konkurrensen med betal-TV-biz, men vi får vänta och ta reda på hur mycket av ryktet är sant innan man lägger upp en DeathWatch för HBO, Showtime och resten.

Netflix ryktas att spendera $ 100 miljoner euro eller mer bjuda över kabelnät för en ny TV-show som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 20:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Business Insider | källa Tidsfrist Hollywood | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar