onsdag 16 mars 2011

Netflix för Android läcker ut, verkar inte strömma video just nu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/netflix-for-android-leaks-out-doesnt-seem-to-stream-video-righ/:
Denna prototyp LG revolutionen kan vara den enda Android-telefon som faktiskt kan streaming Netflix för tillfället, men det är inget att hålla dig från att ge det en chans - några driftiga hacker extraheras av ett system dumpa från Revolution denna vecka, kastade den till AndroidSPIN, och @ al3xsmith drog därefter ut saftiga Netflix inälvsprodukter. App's APK är nu fritt tillgänglig på webben, men vi kommer att varna dig att det inte är bra för mycket - du kan bläddra bland och lägga till objekt på kö, men bör du försöka spela upp en video app kommer att informera dig att den "inte kunde nå Netflix tjänsten." Frågan är, kommer Netflix helt enkelt knäppa en strömbrytare, eller är det att vänta på DRM autentisering från en Qualcomm MSM8655 processor ?

[Tack till alla som skickat detta i]

Netflix för Android läcker ut, verkar inte strömma video just nu ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 01:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Polis | källa @ Al3xevolved (Twitter) , (2) , (3) , (4) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar