måndag 25 april 2011

Acer sägs vara med LG Shuriken visa i kommande laptop - mindre bezel, mindre tjocklek, mer awesome

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/acer-said-to-be-using-lg-shuriken-display-in-upcoming-laptop/:
Den galna killar och tjejer i DigiTimes har en uppkäftig nytt rykte för att starta vår vecka ut med en smäll. En nymodig LG-skärm, dubbad Shuriken, är tydligen rekryteras i Acers kamp mot irrelevans . Det taiwanesiska företaget kommer sägs använda den i en kommande 14,1-tums bärbar dator, men här är kickern: den fysiska storleken på den bärbara datorn kommer att bli någon större än en 13,3-tums modell. Det beror på att Shuriken panel kommer att kräva mindre infattning (8mm istället för 12mm) och mindre tjocklek, bantning sig ner till bara 4 mm. LG har redan 12,5-tums Xnote P210 , vilket verkar vara anställa liknande teknik, så det är inte en sträcka att tro bolagets krig mot ramar har ökat till 14-tums storleksklass. Acer väntas lansera denna nya laptop så tidigt som nästa månad, men kostnaden för Shuriken visar anges som orsaken till att de har inte tagits upp i större utsträckning än, vilket betyder att priset på den slutliga produkten kommer att nästan lika spännande som sitt utseende.

Acer sägs vara med LG Shuriken visa i kommande laptop - mindre bezel, mindre tjocklek, mer awesome ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 06:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar