måndag 25 april 2011

Målning med eld, tack vare en cybernetisk handske (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/painting-with-fire-thanks-to-a-cybernetic-glove-video/:


Eld : den mest primala elementet. "Det är ett levande ting," Robert De Niro har sagt "Det andas, äter, och det hatar. Det enda sättet att slå det är att tänka som det." Om du inte är en artist - då kan du rigga upp en serie rör, pump i vissa fotogen, och ansluta den till en Power Glove -liknande anordning. Nästa sak du vet, du är "eld målning," att göra som hatiska odjur dansar och fjäderben för nöjes skull. "Dess brinnande kan hanteras genom subtila rörelser bland de data handske för taktil formulering av brinnande bild," konstnären förklarar, "Därför kan bilden manipulerad, men det ständigt undgår kontroll." Att veta hur det är att kalla eld med ett knyck med handleden - medan idrottsföreningarna en läskig smiley-face svetsskärm, inte mindre - se videon ovan.

Målning med eld, tack vare en cybernetisk handske (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 04:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gör | källa Sanela Jahic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar