måndag 25 april 2011

T-Mobile G2x få Pepparkakor "förr än du förväntar dig," kan inte vara en quad-band luren

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/t-mobile-g2x-getting-gingerbread-sooner-than-youd-expect-may/:
Vi hittade T-Mobile G2x att vara en pärla av en telefon, välsignad med både en snabb dual-core chip och en total avsaknad av bloatware för att hålla dig från att njuta dess råa muskler, men det är svårt att förneka att det vore ännu bättre med några smulig Pepparkakor pålägg. Om du känner på samma sätt, då tillsammans med oss ​​fira några glada nyheter - T-Mobile tweets som Android 2,3 kommer till G2x "snart". Transportören officiella Twitter-flöde tillägger att Pepparkakor redan testades på enheten redan innan lanseringen, men tyvärr inte maträtt på en potentiellt mer dyster situation - vi hört (och har funnit att testa) att G2x kan faktiskt inte vara en quad-band GSM telefon, och vi har problem med att få en olåst version för att ansluta till AT & T: s 3G-nät. Vi väntar för närvarande på kommentarer, och kommer att låta dig veta vad vi hör.

T-Mobile G2x få Pepparkakor "förr än du förväntar dig," kan inte vara en quad-band telefon som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 18:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TmoNews | källa TMobile (Twitter, 1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar