måndag 25 april 2011

Olympus fortfarande kärleksfull E-serien digitala systemkameror, men retar nya Micro Four Thirds-objektiv för att förvirra dig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/olympus-still-loving-e-series-dslrs-but-teases-new-micro-four/:
Den Micro Four Thirds- formfaktor kan vara ett tvingande val för dem som söker bärbarhet med rimliga priser och anmärkningsvärd kvalitet, men det är ingen tvekan om att många människor fortfarande är lojala mot den konventionella DSLRs. Om du är en sådan Olympus fan som är oroade över ödet för de större E-serien lineupen, fret inte: Akira Watanabe, ansvarig för produktutveckling, försäkrade PCPOP att E-serien "unika funktioner är här för att stanna, även om hans lagets fortfarande funderat över idén att ersätta budgeten tresiffriga line (som E-620 ) med PEN -serien, vilket föreslagits av sin kollega tidigare . Men flytta fokus tillbaka till PEN, Watanabe retad att hans besättning är att utveckla några MFT linser för att öka portfölj, men lite är avslöjat annat än att dessa kommer att tillgodose de användare som har särskilda fotografiska behov. Mycket spännande faktiskt - kanske lite fisheye och tilt-shift kärlek?

Olympus fortfarande kärleksfull E-serien digitala systemkameror, men retar nya Micro Four Thirds-objektiv för att förvirra dig ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 19:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa PCPOP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar