måndag 25 april 2011

T-Mobiles bobb avbryter tillfälligt bruk i första veckan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/t-mobiles-bobsled-temporarily-suspends-service-in-first-week/:
Det är en sorglig dag för bobb ​​är enögd chat bubbla monster, som T-Mobile har just aviserat att det är tillfälligt slutare den nyligen lanserade VoIP-tjänst. Ett uttalande som släpptes på bobb: s Facebook-profil avslöjade att det är "frivilligt och tillfälligt upphävande av service" av sina veckor gamla app "säkerställa att bobb erfarenheterna tydligt är differentierat och inte misstas för en skapad komma egendom." Nyheten kommer vid en särskilt olägligt eftersom Vivox bara gjort egna tillkännagivande (inbäddat efter paus) säger att det kommer att driva den till synes ödesdigra app. Inga ord ännu om när tjänsten kommer att vara igång igen, men detta bådar inte gott för T-Mo's razzia i VoIP marknaden.

[Tack, Elad]

Fortsätt läsa T-Mobiles bobb ​​tillfälligt skjuts service i första veckan

T-Mobiles bobb ​​tillfälligt skjuts service i första veckan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bobb (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar