måndag 25 april 2011

Geely McCar levereras med en elektrisk skoter för folk som hatar att gå

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Hitta använda benen obekväm? Skåda Geely McCar, en ultrakompakt, tvådörrars bil som ändå lyckas stoppa en elektrisk skoter i ryggen. Geely, är det kinesiska företaget som nu äger Volvo, hoppas du kommer att använda det till allt från golf till navigera bebyggelsespridning att gå igenom Mall of America parkeringsplats (och sedan eskorterar dig till Cinnabon när du väl är inne). Själva bilen finns i två versioner: en allt-elektriska en med ett 12kWh batteri som gör anspråk på upp till 93 miles på en laddning, och en hybrid iteration som lovar upp till 31 miles på bara eldrift och 373 på en blandning av gas och el . Skotern, däremot, kan vara upp till 18 miles - och bytas ut för en rullstol för personer med funktionshinder. Sedan debuten på Shanghai Auto Show, det har varit några ord om huruvida McCar skickar Stateside, varför detta arrangemang slår packning din egen skoter - eller hur mycket McDonalds avskyr det namnet.

Geely McCar levereras med en elektrisk skoter för folk som hatar att gå ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 13:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technabob , DVICE | källa Född Rich | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar