måndag 25 april 2011

Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk har aldrig varit ett till blyg från att göra djärva förutsägelser , vilket är varför vi inte är förvånade över att höra att han har höga förhoppningar på framtiden för rymdfärder. I en intervju nyligen med Wall Street Journal, den SpaceX säger grundaren hans företag kommer "troligen" sätta en människa i rymden inom de närmaste tre åren, i hopp om att skicka passagerare till Mars inom de närmaste tio till 20 år. Tidigare denna månad, det bolag presenterade Musk planer för "världens mäktigaste raket," den Falcon Heavy , bara några veckor innan de får $ 75.000.000 från NASA för att hjälpa till att främja utvecklingen av dess kommersiella rymdfärder projekt. Mysk, tycks det, närmar sig dessa projekt med en nästan sakral känsla av plikt. "En framtid där mänskligheten är ute utforska stjärnor är en otroligt spännande framtid, och inspirerande, förklarade han," och det är vad vi försöker hjälpa till att göra hända. " Chef på tidigare pausen för att se hela intervjun (mellanslag prata börjar runt 13:00 märke).

Fortsätt läsa Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna

Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 13:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AFP (PhysOrg) | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar