måndag 25 april 2011

Lenovo 7-tums Honeycomb tablett kommande Q4 enligt läckt PDF, Le OS genetik i släptåg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hack i häl på gårdagens läckt 10,1-tums ThinkPad tablett kommer en annan saftig godbit om en annan kommande enheten från Lenovo. Detta är min nästa rapporter om att i PC-maker har en 7-tums Honeycomb utrustade skiffer på gång ståta med en hög upplösning 1280 x 800 skärm och ARM processor med dubbla kärnor. Glasen visar också förekomsten av "Lenovo familjen UI", vilket sannolikt betyder Le OS . Release påstås dyka (usch) för kvartal 4, men med tanke på förekomsten av en platshållare bild och det faktum att dessa bilder är minst en månad gamla, de flesta av detta kan komma att ändras. Ändå hoppas vi Lenovo tar sig tid att göra rätt med sin Honeycomb anpassningar, eftersom dess den lilla skilja detaljerna som gör hela skillnaden i spirande hav av skärmen-centrerad enheter.

Lenovo 7-tums Honeycomb tablett kommande Q4 enligt läckt PDF, Le OS genetik i släptåg ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar