lördag 2 april 2011

Amazon sägs vara överväger NFC-baserade mobila betaltjänster

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/amazon-said-to-be-considering-nfc-based-mobile-payment-service/:
Som ni kanske vet, Amazon gör faktiskt redan gör det lättare för dig att handla på andra platser än Amazon.com med sin Amazon Betalningar service, och det nu ser ut som det skulle till och med tänka på att utvidga saker att tegel och murbruk butiker samt . Mer specifikt är Bloomberg rapporterar att Amazon undersöker en mobil betaltjänst som grundar sig på NFC -teknik, som skulle låta dig betala för objekt och få saker som lojalitetspoäng använder inget annat än en NFC-utrustad mobiltelefon. Inte helt överraskande, är Amazon också sagt att att överväga några andra funktioner som skulle skicka folk tillbaka till Amazon.com - Bloomberg ger exempel på någon shopping för jeans i en butik som inte kan hitta rätt storlek, och säger att de kunde helt enkelt skanna Jeans taggen för att beställa ett par online. Detaljerna är annars lite ljus, och tjänsten är tydligen fortfarande inte riktigt en säker sak, även om en person som känner till ärendet, säger Amazonas kommer att besluta om att gå vidare med det eller inte "under de kommande tre till fem månader."

Amazon sägs vara överväger NFC-baserade mobila betaltjänster som ursprungligen visades på Engadget fre, 1 apr 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar