lördag 2 april 2011

HTC bekräftar Flyer tablett får Honeycomb ... någon gång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/htc-confirms-flyer-tablet-will-get-honeycomb-sometime/:
HTC har inte sagt så mycket om ämnet Honeycomb för sin Flyer tablett sedan dess stora tillkännagivande tillbaka på Mobile World Congress, där det sägs att det valde att inte för att tablettens använda OS eftersom det inte har tillräckligt med tid att anpassa den med dess Sense UI . Det är nu äntligen stämde in på saken igen, dock, och svarade på en fråga på Twitter genom att säga att det "kommer att erbjuda en honungskaka uppgradering när den är tillgänglig." Naturligtvis uttalande är det som saknar märkbart ett visst datum (eller ens en antydan till en), och det kan väl vara klokt att inte hålla andan för en uppgradering något snart eftersom Googles senaste tala om en stramare grepp om Honeycomb. Ändå ser det ut som det är definitivt fortfarande på bordet så långt som HTC är berörda.

[Tack, Lewis]

HTC bekräftar Flyer tablett får Honeycomb ... någon gång ursprungligen visades på Engadget fre, 1 april 2011 22:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ HTC (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar