lördag 2 april 2011

Tesla Roadster 2,5 Sport Review

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/tesla-roadster-2-5-sport-review/:
Tesla Roadster 2,5 Sport Review
Prylar finns i alla former och storlekar, men det är säkert att säga att detta är en big'un. Visst, det är inte precis bärbar i traditionell mening, och inga 24-månaders kontrakt kommer att få det att passa in i vår budget, men det betyder inte att det inte kan ha en plats i ditt liv. Det är Roadster Sport, det senaste tillskottet till Tesla familjen och ut till världen i somras. Version 2.5 är den snabbaste ännu på vägen, hoppade från noll till 60 på 3,7 sekunder och ändå få en nominell 245 miles av intervallet.

Naturligtvis vet alla vi att angivet område inte nödvändigtvis motsvara verkliga räckvidd, och verkliga bil prestanda inte alltid lever upp till vad du läser i tidningar heller. Verkligen i våra tester har vi inte kunde göra det hela 245 miles som Tesla säger att du kan i en roadster, och inte heller vi kommer i närheten av att närma sig denna sak är 125mph toppfart. Men efter att ha tillbringat massor av timmar inklämd inuti cockpit i denna $ 128.500 sportiga EV vi gjorde promenad mäktig imponerad, inte bara med hur det körde utan hur det lät. Läs på, och du kan bara vara också.

Fortsätt läsa Tesla Roadster 2,5 Sport Review

Tesla Roadster 2,5 Sport Review publicerades ursprungligen på Engadget fre, 1 april 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar