lördag 2 april 2011

HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/hps-zeen-tablet-gets-android-2-2-froyo-update-finally-video/:
Om du valt att kasta goda omdöme ut genom fönstret och köper en HP Photosmart återbeskogning bara för tabletten, låt oss börja med att säga att vi sa ju det . Nu när vi har att kvadrat bort, ser det ut som det skulle kunna finnas hopp för HP: s Android-skiffer ännu - rapporter börjar rulla i en efterlängtad Android 2,2 uppdatering för Zeen. I månader har ägarna av tabletten fyllda HP forum kundtjänst med klagomål om den utlovade, men aldrig levererat uppdatering, men som ni kan se på videon nedan kan Zeen ägare ladda ner nu en betaversion av Froyo komplett med Flash-kompatibilitet, och från vad vi har hört, det är en enorm förbättring. Om du måste se det själv, kolla in videon efter pausen, men låt oss frågan ännu en varning: ljudet i denna video kommer att krypa ut dig.

[Tack, Zac]

Fortsätt läsa HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video)

HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april 2011 10:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Mobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar