lördag 2 april 2011

Gmail Motion April Fools "gag blev oundvikligen till verklighet med hjälp Kinect (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/gmail-motion-april-fools-gag-inevitably-turned-into-reality-usi/:
Det måste hända. När Google visade upp en ny och revolutionerande Gmail Motion kontroll system igår, det kunde inte lura de flesta människor, men det gjorde inte misslyckas med att fånga uppmärksamheten hos en viss kontroll nördar rörelse med Kinect kameror till hands. Japp, det FAAST besättning som redan har burit fram oss ett Kinect tangentbord emulator för World of Warcraft har tagit Google till svars och faktiskt kokade upp programvaran för att göra Gmail Motion arbete. Alla dina favorit gester är här: Öppna ett e-postmeddelande som om det vore ett kuvert, svara genom att kasta en tumme tillbaka och, naturligtvis, "slicka stämpeln" att skicka dina synpunkter på väg. Marvelous grejer! Hoppa förbi paus för att se att det fungerar, på riktigt den här gången.

Fortsätt läsa Gmail Motion April Fools "gag oundvikligen förverkligas med hjälp Kinect (video)

Gmail Motion April Fools "gag blev oundvikligen till verklighet med hjälp Kinect (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april 2011 13:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USCICT (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar