lördag 2 april 2011

Världens första GLONASS-aktiverade smartphone fartyg i Ryssland, resonerar GPS en omräkning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/worlds-first-glonass-enabled-smartphone-ships-in-russia-gps-po/:
Tja, skulle du se på det? Världens första GLONASS telefonen är nu tillgänglig, men det verkar som om du behöver för att sväva över till Ryssland för att använda den. Självklart, om du har följt GLONASS historia alls skulle du inte finna att chockerande det minsta, och om du väljer att plocka upp ZTE inbyggda MTS GLONASS 945 på din nästa resa, kommer du att behandlas med full -på GPS-stöd tillbaka i staterna. Det är en Froyo-baserad enhet med en 3,2-tums kapacitiv touchpanel, 2 megapixel kamera, 130MB minne, Bluetooth / WiFi och en prislapp på strax under 11.000 rubel. Det är ungefär $ 400 i riktiga pengar, som du förmodligen hitta passar dig bäst i din plånbok om du redan har plockat upp allt för liknande Vodafone 945. Här är hoppas världens näst GLONASS telefon är lite mer övertygande i konstruktionen och funktionen synvinkel, yeah?

[Tack till alla som skickat detta i]

Världens första GLONASS-aktiverade smartphone fartyg i Ryssland, resonerar GPS en omräkning som ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 23:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hi-Tech Mail | källa Quintura , MTS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar