lördag 2 april 2011

GameStop detaljer planer för Impulse och Spawn Labs, säger att det är "kan bli ett teknikföretag"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-details-plans-for-impulse-and-spawn-labs-says-its-be/:
Tja, det ser ut GameStop: s planer efter det att förvärvet av Impulse och Spawn Labs kan bli ännu finare än vi hade misstänkt. Vid en analytikerkonferens i dag, sade GameStop platt att det är "att bli ett teknikföretag," och att det faktiskt planerar att införa en molnbaserad speltjänst som liknar OnLive som en följd av Spawn Labs förvärv, medan Impulse kommer att används för att "konkurrerar hårt" med Steam. Men det är bara början av saker. Enligt Dallas Morning News, också planer GameStop att utöka speltjänst till en mängd olika mobila enheter, och det är tydligen även underhållande idén om en GameStop-märkt tablett och sa att "om vi känner att vi kunde göra ett bättre jobb göra en tablett, vi gör det. " Naturligtvis är en del av denna fortfarande ganska olika sätt av, men GameStop kommer att ta sina första steg ganska snart - det är redan visade upp en demo av hur tjänsten kommer att integreras i sin webbplats (se ovan, komplett med en "prova det nu "), och man planerar att inleda en offentlig beta någon gång i år innan rullar ut full service i början av nästa år.

GameStop detaljer planer för Impulse och Spawn Labs, säger att det är "att bli ett teknikföretag" som ursprungligen dök upp på Engadget fre, 1 april 2011 21:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dallas Morning News (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar