lördag 2 april 2011

SYNC andra version iväg till en buggig start, Ford fixar med Ctrl-Alt-Delete

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Med att det är beställt i 80 procent av 2011 modellerna är SYNC varit en välsignelse för Fords bottom line, men det är inte alla persikor och grädde för Dearborn besättningens anslutning plattform. Våra vänner på Autoblog rapporterar att den andra generationen av infotainment programmet har en ful liten vana att starta sig själv när något går fel med en av ansökningarna. Låter inte som en så stor sak, förutom dessa automatiska omstarter ta flera minuter (en evighet om du förlitar sig på GPS för att få dig runt), och systemet tenderar att tappa bort din indexeras musik och kopplade telefonen info när fastställande själv . Uppenbarligen är det enda andra sättet att hantera sådana buggar att ta drabbade autos till en återförsäljare för en full-on program installera eller reinitialization - varför Ford och Microsoft gick Ctrl-Alt-Delete vägen istället att finna en mer användarvänlig lösning kommer vi förmodligen aldrig veta. The Blue Oval pojkar hävdar att Autoblog erfarenhet var atypiska, men har ändå rullat ut programuppdateringar för att lindra problemen. Förhoppningsvis är det tillräckligt för att stoppa SYNC system från att göra Force Stäng dans.

SYNC andra version iväg till en buggig start, Ford fixar med Ctrl-Alt-Delete publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 2 apr 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar