lördag 2 april 2011

Hur skulle du ändra HP: s Fusion-drivna Pavilion dm1z?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/how-would-you-change-hps-fusion-powered-pavilion-dm1z/:
Vi vet att du - du är den killen (eller tjej!) Som helt enkelt inte kan motstå att doppa tårna i vad som kommer härnäst, och när det gäller AMDs Fusion , du nästan säkert gick ut och tog upp en HP Pavilion dm1z så snart eftersom det kom ut på marknaden. Nä, vi är inte synsk, bara rationella gissare. I alla fall, nu när du har haft en fast två eller tre månader med din Zacate-backed ultraportabel, vi är ivriga att få veta hur du skulle ändra saker om de får gyllene nyckeln. Är du nöjd med byggkvalitet? Hur är det värme? Känsla någon avundsjuka för de som valt Atom-baserade riggar? Är tangentbordet och styrplattan saker du faktiskt ser fram emot att använda? Gå vidare och utlopp i kommentarer nedan, det är fredag, det är din födelsedag, och HP har fått ett väldigt tjockt lager hud.

Hur skulle du ändra HP: s Fusion-drivna Pavilion dm1z? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 22:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar