lördag 2 april 2011

Apple patentansökan avslöjar planer för externt batteripack, trollformler ytterligare problem för HyperMac

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/apple-patent-application-reveals-plans-for-external-battery-pack/:
Långt tillbaka i september förra året lämnade Apple en patent-intrång passa mot HyperMac, personerna bakom dessa externa batterier . På den tiden såg det ut som Apple var att skydda sin patenterade MagSafe-kontakten, men en nyutgiven USPTO ansökan för en "nätadapter med internt batteri" kan avslöja en mer korrekt bild av bolagets processlystna motiv. Från utseendet på saker, avser outfit att sätta sin prägel på pressning lösningar med vad som är i grunden en väggladdare förpackning ett internt batteri. Enligt patentansökan, skulle grej innehålla en processor för parceling energi till den mottagande enheten samt på kortet och skulle också kunna ge kompletterande energikälla som en solcell. Bland annat skulle det även kommunicera med enheten laddas för att tillåta användare att övervaka juice lagras i extra batteri. Om saken inte hamna gör den till marknadens ser det ut som HyperMac kunde ha en hel del mer problem på sina händer än en liten patent-intrång kostym .

Apple patentansökan avslöjar planer för externt batteripack, trollformler ytterligare problem för HyperMac ursprungligen visades på Engadget fre, 1 april 2011 18:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar