lördag 2 april 2011

Sony VD nämner i förbigående att han levererar kameror till Apple

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:
Vi var frestad att kalla det ett April Fools "skämt, men historien är alltför vardagliga: Sony VD Sir Howard Stringer uppgift låta glida att hans företag producerar kamera för nästa omgång av iPhone och iPads under en offentlig intervju med Wall Street Journal . Traditionellt är inköpta Apple sin sensorer från OmniVision, inklusive förtjusande baksidan belysta 5 megapixel CMOS-enhet som du hittar i iPhone 4, men nu när Sony har också BSI tech och OmniVision har enligt uppgift mött förseningar, nästa bärbara Apple-produkt kan ditt hus Sony Exmor R-sensorn som den vi beundrade på Xperia Arc . Märk väl, som inte kan hamna faktiskt sker, på grund av det sammanhang i vilket Sir Howard visade nyheter - enligt 9-5 Mac, sa han att fabriken tillverkar sensorer för Apple var som drabbats av den japanska tsunamin . Oh well.

Sony VD nonchalant nämner han att leverera kameror till Apple ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 April 2011 14:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa 9 till 5 Mac , Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar