måndag 4 april 2011

AT & T och Verizon gå National Klar Fleet Program, förbigå bensin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/atandt-and-verizon-join-national-clear-fleet-program-thumb-their/:
Tyckte att Prez skojade bara om dessa alternativa bränslen initiativ? Tänk igen. Bara timmar efter anger att den amerikanska regeringen flottan skulle vara 100 procent alternativa bränslen, hybrid-eller elbilar 2015, Obama har meddelat den nationella Clean fordonsflottor Partnership, ett initiativ från Institutionen för ren Cities-program. Det är en ganska unik offentlig-privat partnerskap, och det ska bli att hjälpa stora företag att "minska diesel och bensin används i deras flygplansflotta genom att införliva eldrivna fordon, alternativa bränslen, och bränslebesparande åtgärder i sina verksamheter." En handfull stadga medlemmar har gjort sig till känna, med AT & T, Verizon, FedEx, Pepsi-Co och UPS alla åtagit sig att distribuera över 20.000 avancerad teknik fordon de kommande åren - ett arbete som bör spara över sju miljoner liter bränsle per år. Ma Bell i synnerhet kommer att ersätta över 15.000 rider med 7.000 hybrider och 8.000 komprimerad naturgas gasfordon under nästa årtionde, medan Verizon ser ut att använda en rad av bilar (öh, vans) som är beroende av biodiesel och etanol. Oavsett om ett sådant program leder till att installationen av mer EV laddstationer återstår att se, men om det är bra nog för Brown, säkert det blir bra nog för din framtid Tesla . VID's efter pausen, kiddos.

Fortsätt läsa AT & T och Verizon gå National Klar Fleet Program, förbigå bensin

AT & T och Verizon gå National Klar Fleet Program, förbigå bensin publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 4 april 2011 15:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DOE Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar