måndag 4 april 2011

Evoluce släpper Kinect-baserade "Win & jag" gest-gränssnitt för Windows 7

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/evoluce-releases-kinect-based-win-and-i-gesture-interface-for-wi/:
Vi har redan sett Evoluce leksak runt med hjälp av en Kinect att styra Windows, men det är nu tagit saker ett steg längre med sin nya "Win & jag" programvara, som lovar att låta någon göra samma sak med minimal ansträngning. Det finns i både en Home Edition som erbjuder gest kontroller för Windows 7 själv, och Media Center och andra program (vilket kan vara särskilt praktiskt för en hemmabio), samt ett Business Edition som tydligen lägger till några extra kontroller skräddarsydd för Microsoft Office och PowerPoint i synnerhet. Chef på tidigare pausen för en snabb video demonstration och slå upp på länken nedan för att fastna programvaran om du är intresserad - det Home Edition går € 20, eller strax under $ 30 (Kinect ingår ej, naturligtvis).

Fortsätt läsa Evoluce släpper Kinect-baserade "Win & jag" gest-gränssnitt för Windows 7

Evoluce släpper Kinect-baserade "Win & jag" gest-gränssnitt för Windows 7 som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 april 2011 09:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Evoluce | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar