måndag 4 april 2011

Rube Goldberg Machine att sätta nytt världsrekord, frambringa apokalypsen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/rube-goldberg-machine-to-set-new-world-record-bring-forth-apoca/:

Om du aldrig har sett uppgång och fall av mänskligheten som sagt en serie block, spakar, och CO2 raketer, nu har du chansen - ett team av Purdue ingenjörer har byggt en grej som inte bara berättar historien om världen genom I slutet av dagarna, men är också en utmanare till världens största Rube Goldberg maskin. Den Purdue lagets "Time Machine" kataloger en historia av dinosaurier, krig, och rock 'n roll innan man slutligen kulminerade i ett katastrofalt inferno och förvittrar förnyelse i 232 steg - slog snävt ut det tidigare rekordet på 230 som fastställts av Ferris State University år 2010 . Imponerande, men inte officiellt "världens största" riktigt än - laget lämnar in en video med en felfri springa i Guinness rekordbok för att certifiera den historiska thingamajig, förhoppningsvis fortfarande mycket högt seger med sina två steg bly.

Rube Goldberg Machine att sätta nytt världsrekord, frambringa apokalypsen ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 april 2011 19:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reddit | källa PurdueUniversity (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar