måndag 4 april 2011

Commodore USA: s alla nya C64 som visas ser mer verklig än någonsin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/commodore-usas-all-new-c64-shown-looking-more-real-than-ever/:
Varit lite skeptisk till Commodore USA: s löfte att få tillbaka det ärevördiga Commodore 64 med några up-to-date PC specs? Vi kan inte klandra dig, men företaget är nu äntligen arbetar för att ändra vissa sinnen, och har släppt några faktiska bilder av ett vad förvisso verkar vara en verklig prototyp. Naturligtvis noterar bolaget att prototypen inte har samma plast, färg eller yta som den serietillverkade versionen kommer att ha, men det är omisskännligt en Commodore 64, och som bör sätta ett leende i ansiktet på någon över 30. Vad mer, verkar det som om företaget har också på något sätt lyckats gå ihop med Disney, och det kommer att främja nya C64s med en annons som följer med varje exemplar av Tron: Legacy. Fortfarande inte ett ord av en faktisk releasedatum, tyvärr, men Commodore USA kommer tydligen att lansera en ny hemsida i morgon för att sammanfalla med DVD och Blu-ray utgåvan, så förhoppningsvis kommer det att ha några fler detaljer att dela med då. Under tiden kan du kolla in mer prototyp skott på länken nedan.

Commodore USA: s alla nya C64 som visas ser mer verkligt än någonsin ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 April 2011 10:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Commodore USA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar