måndag 4 april 2011

redsn0w lösgående jailbreak för IOS 4.3.1 släppts för Windows och OS X, saknar IPAD 2 stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/untethered-jailbreak-for-ios-4-3-1-released-for-windows-and-os-x/:
Om du har väntat på en fin, lätt jailbreak lösning för IOS 4.3.1, sedan idag är det din lyckodag: Dev-Team's just släppt redsn0w 0.9.6rc9 för både Windows och OS X, vilket gör oss dödliga att befria vårt enheter som stöds - iPhone 3GS, 4 (GSM), iPod touch 3G, 4G, IPAD 1, och Apple TV 2G - med några enkla klick. Ack, det finns ett par förbehåll: IPAD 2 stöds inte här, eftersom Cupertino har på något sätt lyckades skärpa sin säkerhet för att avvärja hackare (för tillfället), och ultrasn0w användare har också fått höra att hänga tätt tills det finns en kompatibilitetskorrigeringen - Dev-Team kommer att meddela på Twitter när detta blir tillgängligt. Vad gäller de som är berättigade till denna nya jailbreak, chef över till Dev-Team: s hemsida för nedladdning länkar, och se till att du har motsvarande IPSW filer du också - du kan hitta dem vid iClarified eller på din favorit sökmotor .

[Tack till alla som skickat detta i]

redsn0w lösgående jailbreak för IOS 4.3.1 släppts för Windows och OS X, saknar IPAD 2-stöd som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 april 2011 01:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dev-Team | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar