måndag 4 april 2011

Crucials M4 / C400 SSD över, slå butikshyllor i slutet av april för en hemlig summa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/crucials-m4-c400-ssd-reviewed-hitting-store-shelves-in-late/:
När Microns RealSSD C300 kom ut, det fanns inga konkurrenter i sikte - 355MB / s läshastighet och en SATA 6Gbps gränssnittet görs för en otroligt spritely (men även petiga ) Solid State Drive. Idag, det är helt enkelt inte fallet, eftersom Intels SSD 510 och OCZ Vertex s 3 är rasande kämpar för kronan i avancerade konsumentprodukter SSD utrymme. Omkring den 26 april C300 efterträdare kommer ut på marknaden märkesvaror som Crucial M4 , men denna gång inte kommer att vara gräddan, eftersom även om det är förvisso en hastighet demon, är det visat faktiskt upp av dess föregångare i några tester. Noterade särskilt AnandTech att satsningen verkar ha offrat sekventiell läsning i utbyte för snabbare skrivhastighet - och var orolig aning om Crucial's försenad sophämtning rutin - men överlag är recensenter kommer undan ganska nöjd med den snabba prestanda de " ser. Fortfarande mest avgörande variabel, priset har den ännu inte avslöjat - över ett år senare, C300 förblir en dyr enhet, men den nya C400 använder Microns 25nm NAND-flash , som skulle kunna göra solid state lagring billigare.

Läs - AnandTech
Läs - The Tech Report
Läs - Hårdvara Heaven
Läs - Tom's Hardware

Crucials M4 / C400 SSD över, slå butikshyllor i slutet av april för en hemlig summa som ursprungligen visades på Engadget , sön, 3 April 2011 18:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar