måndag 4 april 2011

TDK: s nya linje av bergsprängare och ljud redskap nu officiellt tillgänglig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/03/tdks-new-line-of-boomboxes-and-audio-gear-now-officially-availa/:
TDK har långsamt rulla ut några av sina nya ljud redskap eftersom den först visade upp linjen på CES i januari, men det är nu äntligen officiellt meddelade att hela partiet är lätt tillgängliga över hela USA och Kanada. Det innefattar både sina två högtalare och tre högtalare bergsprängare , dess "fyller rummet" Sound Cube, en uppsättning av high-end hörlurar, och även ett bälte-skivspelare - de varierar i pris från $ 249 hörlurarna till $ 499 för de tre högtalare Boombox. Naturligtvis, medan TDK är skryt ganska lite om ljudet av de redskap, det är att placera en stor betoning på deras utseende, för vilka det kan tacka Siba design företag. Missa inte mer täckning länkarna nedan för lite insikt i hur det tillverkade produkterna.

Fortsätt läsa TDK: s nya linje av bergsprängare och ljud redskap nu officiellt tillgänglig

TDK: s nya linje av bergsprängare och ljud redskap nu officiellt tillgänglig publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 3 April 2011 23:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TDK | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar