måndag 4 april 2011

Viewsonic ViewBook ​​730 7-tums Android tablett träffar FCC, blir full nerplockning behandling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
Viewsonic ViewBook ​​730, en 7-tums WiFi tablett, träffar FCC, blir full nerplockning behandling
Det är inte ViewPad 7 och visst inte ser ut så här sju tums vilda barn heller, så vad du tittar på är en annan post från Viewsonic, e-läsaren fokuserad ViewBook ​​730. Det är en sju-tums tablett med WiFi sport HDMI-utgång och microSD i. Vi vet att det är som kör Android och, medan den exakta smaken återstår att se, baserat på låset skärmbilden som visas i enhetens handbok att det inte ser ut som ViewBook ​​730 kommer inte följa Iconia Tab A100 som en av de få sju inchers att gunga Honeycomb. Android 2.x ser ut att vara på Docket för nu. Dessutom att manuell talar om att kopiera filer APK runt för att installera program, vilket gör Android Market integration låta lite tveksam också. Alla som ska motsvara en låg lågt pris, men sådana förväntningar är aldrig säker i denna värld.

Viewsonic ViewBook ​​730 7-tums Android tablett träffar FCC, blir full nedkoppling behandling ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 April 2011 13:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zatz inte roligt | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar